Scroll to top

Jolanda van der Plas

Over mij

Aangenaam ik ben Jolanda vd Plas, getrouwd met Jan vd Plas.
We hebben 6 kinderen: 3 jongens en 3 meisjes.
Na 9 jaar huwelijk is onze eerste zoon geboren. Door de geboorte van een kind gaan je ogen open voor zo’n wonder en kom je tot een bewustwording van de Schepper van hemel en aarde.
Getrokken door Zijn liefde, zorg en trouw kreeg ik een verlangen om meer in de bijbel te gaan lezen en tijd vrij te maken om stil te zijn met bidden.

Mijn man ging een eigen bedrijf starten in het buitenland en daarom besloten we dat ik thuis zou zijn voor de kinderen. Het opvoeden is een hele taak je krijgt er geen handleiding bij over hoe of wat. Toen mijn oudste zoon naar de Havo ging kreeg ik het erg moeilijk om hem los te laten.
Gelukkig kreeg ik door het lezen in de Eva: over moeders in gebed een brief uit de hemel om samen met een vriendin en schoonzus aan de tafel te gaan zitten met de Bijbel.
Nu na 14 jaar samen bidden de tijd gekregen en de rust zijn we dankbaar dat we zo veel uit de bijbel hebben geleerd en raad hebben gekregen over opvoeding voor onze kinderen.

Het leven is een zucht en voor je het weet ervaar je dat je lichaam veroudert je krachten afnemen, de kinderen hun eigen weg gaan wat nu?

Door geraakt te zijn wat Jezus zegt in Mattheus 11: 28: Kom tot mij en ik zal je rust geven.
Ben ik verschillende massage cursussen gaan volgen en een training van Total Balance voor het begeleiden van mensen om weer proactief te gaan leven.